lokacija: Kula
objavljeno: 04.03.2019.

Održan prvi prijem građana kod predsednika opštine Kula

Društvo

Predsednik opštine Кula, Damjan Miljanić, rano jutros, održao je prvi prijem građana u svom kabinetu. Zbog velikog odziva, prvi termin prijema produžen je za skoro sat vremena, pa je umesto od 6:30 do 7 časova, razgovor sa građanima trajao do 8 časova.

Prema rečima Miljanića, tematika problema varira od ličnih i socijalnih poteškoća, preko problema u radu nekog udruženja, pa do komunalnih i infrastrukturnih pitanja. Iako neki od pomenutih problema nisu u direktnoj nadležnosti opštine, predsednik opštine ističe da će se Opštinska uprava potruditi da pomogne u rešavanju istih. „Bez obzira da li je to nešto iz nadležnosti opštine, što možemo direktno da rešimo odmah i ubrzamo rešavanje toga, iako nije u našoj direktnoj nadležnosti, mi ćemo se uključiti da taj problem rešimo i da pomognemo da što brže dođe do željenog rezultata.“
 
Praksa prijema građana kod predsednika opštine, nastaviće se i u narednom periodu, od 6:30 do 7 časova, svakim radnim danom osim srede, kada će prijem biti kod pomoćnice predsednika opštine, Jelene Pavkov, od 8 do 12 časova.
 
Кada su u pitanju posete Miljanića ostalim naseljenim mestima u opštini Кula, priliku za razgovor prvi će imati meštani Sivca, u subotu, 09. marta, od 8 do 11 časova.
Pored predsednika opštine, sastanku će prisustvovati Boban Damjanović, sekretar MZ Sivac i Željko Madžarev, direktor JКP „Radnik“.
 
Izvor i foto: kula.rs
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U Crvenom krstu Srbije u petak je upriličen prijem na kom su uručene nagrade najuspešnijim učenicima koji su...

Ena Đorđević, Zorana Mrđa i Jelena Popović održaće u četvrtak, 20. juna, mini nastup kod česme u Apatinu....

Gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović položila je kamen temeljac novog stambeno poslovnog prostora u Somboru. Gradonačelnica Sombora je izašla...

Somborsko prihvatilište za pse i mačke, u okviru akcije Udomi, ne kupuj! poziva sve vlasnike da čipuju i...

Na objektu bivše Stambene zadruge Progres, u ulici Majora Tepića, u Apatinu, juče je izbio požar koji je...

Kabinet Ministarstva bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku je u okviru mera populacione politike u 2019....