Održan Prvi bazar somborskih mama

„Bazar somborskih mama“ je prvi put organizovan sa ciljem da se okupe roditelji kako bi se razmenjivala ili prodavala polovna garderoba, igračke, oprema za bebe i druge stvari.

Gradonačelnica Dušanka Golubović je podržala ovu manifestaciju. „Za sam grad Sombor je zadovoljstvo što imamo na jednom mestu okupljanje svih nas na temu roditeljstva, to kažem sada kao gradonačelnica, ali mnogo više kao mama dvoje male dece. Ovo je prilika da svi mi zajedno razmenimo neka iskustva i da se ohrabrimo i dalje na putu koje se zove roditeljstvo, jer kad on jednom krene, onda više nikad ne prestaje“ rekla je gradonačelnica i dodala da je ovo okupljanje od velike važnosti za zajednicu i pohvalila članove udruženja „Кlub na kub“ koji, pored svoje dece, porodice, posla i svega ostalog, imaju dovoljno vremena, entuzijazma i volje da organizuju dešavanja kao što je ovo.
 
Manifestacija je imala i humanitarni karakter. Sakupljale su se posteljina, pelene, igračke, knjige i druge vrste donacija za dečije odeljenje bolnice i porodilišta. Veliki broj Somboraca, preduzetnika, privrednika, apoteka i organizacija je prepoznalo ovu akciju. Кreativne mame su imale priliku da izlože svoje proizvode, sklope poznanstva i razmene iskustva.
 
Tašana Tomić, jedna od organizatorki prvog „Bazara somborskih mama“, je rekla da im je želja da se na proleće održi sledeći „Bazar“, a njihov cilj je da šire ljubav, poklone i dobru zabavu.

Izvor: Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću Sombor
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar