Održan Otvoren dan u MZ Čonoplja

U subotu, 1. decembra, kako je i najavljeno, gradonačelnica grada Sombora Dušanka Golubović sa timom svojih saradnika u prostorijama MZ Čonoplja primila je građane koji su želeli lično da razgovaraju sa gradonačelnicom i iznesu joj svoje probleme, zahteve, predloge kao i nedoumice koje se odnose na svakodnevni život u Čonoplji.

I ovde u Čonoplji veliko interesovanje građana Čonoplje za susret i razgovor sa gradonačelnicom grada Sombora potvrdilo je pravu odluku Gradonačelnice da otvori svoja vrata za građane, ali u njihovim mesnim zajednicama.
 
Dvadesetak građana se prijavilo za razgovor, a teme su bile različite, no veliki broj pitanja se odnosio na komunalnu oblast i mogućnost poboljšanja uslova života svih meštana Čonoplje.
 
Građani koji nisu bili u mogućnosti da dođu na sastanak, svoja pitanja su poslali u pisanoj formi a odgovore će od gradonačelnice dobiti na kućnu adresu.
 
Sastanku su osim gradonačelnice prisustvovali i Helena Roksandić Musulin, načelnica gradske uprave grada Sombora,  Goran Nonković direktor JКP „Prostor“ Sombor i Jasmina Bobić direktorica JКP „Vodokanal“ Sombor.
 
Кako bi izašli u susret potrebama građana Sombora, gradonačelnica će nastaviti da obilazi mesne zajednice grada Sombora i prima građane.
 
Sledeći OTVOREN DAN održaće se u Mesnoj zajednici „Stara Selenča“ u Somboru  5. januara, a građani koji nisu u mogućnosti da lično prisustvuju razgovoru, svoja pitanja mogu da pošalju u pisanoj formi na adresu Mesne zajednice Stara Selenča Dalmatinska 10, kao i na mejl adresu: [email protected]

Izvor: Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću Sombor
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar