Održan još jedan kolegijum direktora javnih preduzeća sa Predsednicom opštine Apatin

Kolegijum sa direktorima javnih preduzeća i ustanova uveden je po postavljanju Dubravke Korać za predsednicu opštine Apatin. Sastanci koje vodi predsednica opštine sa direktorima održava se svakog prvog i petnaestog u mesecu, a nakon današnjeg kolegijuma, medijima se obratila pomoćnica direktora Doma zdravlja Apatin Branka Bajić.

„Odlična i efikasna ideja, imamo priliku svakih petnaest dana da čujemo druge, kao i da iznesemo svoje probleme i planove, što nam olakšava komunikaciju da budemo u toku sa svim zbivanjima, te da funkcionišemo kao tim“, rekla je Bajićeva.

Ona je dodala i da je prvi krug vakcinacije završen, poručeno je 1800 doza, što je veći broj nego ranijih godina, te da su podeljene nakon 5 dana.

„Nije samo kod nas potražnja velika, to je situacija u celoj Srbiji, a su sve količine podeljene, velika je zainteresovanost građana“, istakla je Branka Bajić.

Na kraju izlaganja, Bajićeva je rekla da je epidemiološka situacija u opštini Apatin zadovoljavajuća, jer aktivnih pacijenata na virus Korona nema.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar