Održan 2. modul osnovnog treninga za trenere

Tokom proteklog vikenda, u Studentskom domu dr Zoran Đinđić u Somboru održan je drugi modul osnovnog treninga za trenere u okviru projekta Treniraj odgovornost.

Grupa od 12 mladih iz različitih delova Vojvodine tokom 4 dana treninga imala je priliku da stekne osnovna znanja i veštine potrebne za držanje radionice i treninga. U narednom periodu učesnike/ce očekuje jednodnevni tutorijal i praktičan deo tokom god će, podeljeni u trenerske parove održati jednoipočasovnu radionicu sa ciljem prevencije nezdravih stilova života kod mladih u 6 različitih mesta u Vojvodini: Bezdanu, Sonti, Bečeju, Vrbasu, Zrenjaninu i Odžacima. Trenerkinje i mentorke za vreme trajanja projekta su Bojana Nešović i Milica Lugumerski, omladinske radnice SEC-a.

Projekat realizuje Somborski edukativni centar, a finansira Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu AP Vojvodine i Grad Sombor u sklopu konkursa za LAP za mlade 2015.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar