Odobrena sredstva za izgradnju atmosferske kanalizacije u radnoj zoni u Odžacima

Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine dodelila je opštini Odžaci nešto više od 15,16 miliona dinara za izgradnju atmosferske kanalizacije u uličnom koridoru u radnoj zoni u Odžacima. Ta sredstva su odobrena na javnom konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti lokalnog i regionalnog ekonomskog razvoja.

Ukupna vrednost projekta izgradnje atmosferske kanalizacije u radnoj zoni je oko 16,84 miliona dinara sa PDV-om, a opština Odžaci će učestvovati u sufinansiranju sa nešto više od 1,68 miliona dinara.

Na sajtu Pokrajinske vlade i Uprave za kapitalna ulaganja objavljene su odluke o dodeli sredstava lokalnim samouprava po osnovu tri konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblastima lokalnog i regionalnog ekonomskog razvoja, vodosnabdevanja i zaštite voda i saobraćajne infrastrukture.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar