Odmor za osnovce iz Odžaka u Baošićima

Crveni krst Odžaci u saradnji s Crvenim krstom Srbije i Ministarstvom za rad, zapošaljavanje, boračka i socijalna pitanja obezbedio je sredstva za oporavak dece u odmaralištu u Baošićima.  

Deca iz odžačkih osnovnih škola, njih 25, i jedan vaspitač će, od 14. do 24. jula, imati priliku da uživaju u čarima mora. Kroz radionice, koje će realizovali volonteri Crvenog krsta, deca će se upoznati sa organizacijom Crvenog krsta, njenim osnovnim principima i steći osnovna znanja iz programa koji je namenjen mladima. Obezbeđena je škola plivanja kao i niz sportskih, kulturnih i zabavnih sadržaja. Organizovano večernje druženje uz muziku biće prilika da deca provedu vreme u igri, zabavi i druženju.  

Polazak dece na odmor je u nedelju, 14. jula, u 15 časova ispred Sportskog centra u Odžacima. Ispraćaju dece na more prisustvovaće i predsednica Opštine Odžaci Latinka Vasiljković, kao i direktori osnovnih škola sa teritorije opštine. 

 

 

 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar