Odličan program uz malo sredstava

Apatinci, kao i velik broj gostiju sa strane, svake godine željno iščekuju početak jula i Apatinske ribarske večeri. Posle završetka prvog dana ove četvorodnevne manifestacije, utisci su se slegli i već se radujemo sledećem što dolazi.


 Uprkos tome što se nova lokalna vlast u startu susrela sa brojnim problemima, to ih nije omelo da, zahvaljujući odličnoj organizaciji, sačuvaju tradiciju ove, za nas Apatince, veoma značajne manifestacije. S obzirom na to da su novi čelnici naše opštine imali svega mesec dana za organizaciju 53. Apatinskih ribarskih večeri, pitali smo koliko im je to otežalo posao i da li su zadovoljni? Odgovor nam je dala Dubravka Korać, zamenik predsednika opštine Apatin.

Ono što smo saznali je da će se od ove godine tačno u dinar znati koliko novca je potrošeno na Apatinske ribarske večeri. Tu već dolazimo do još jednog problema sa kojim je se susrelo novo opštinsko rukovodstvo, a to je podatak da su, po dolasku na vlast, u opštinskoj kasi zatekli minimalna sredstva, a koja su im ostavljena od strane njihovih prethodnika.


Koraćeva zaključuje da je za dobru organizaciju suština dobar plan i kontrola.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar