Odabrani pobednički radovi na temu

Crveni krst Apatin odabrao je pobedničke radove likovnog i literarnog konkursa na temu dobrovoljnog, neplaćenog davalaštva krvi pod nazivom "Krv život znači"

U kategoriji od prvog do četvrtog razreda osnovne škole prva tri mesta zauzeli su učenici O.Š "Ivan Goran Kovačić" iz Sonte a to su Violeta Balog, Miljana Matin i Josip Kuruc.

U kategoriji od petog do osmog razreda osnovne škole  prva tri mesta zauzeli su učenici iz O.Š "Žarko Zrenjanin" iz Apatina a to su Đorđe Drobac, Lana Salai, Vesna Sladaković.

U kategoriji likovnih radova za učenike srednjih škola prva tri mesta zauzeli su učenici gimnazije "Nikola Tesla", a to Ivana Čivčija, Sara Stepanović i Mina Banjac.

U kategoriji literarnih radova prva tri mesta zauzeli su učenici  Maja Malinić, Lana Stanić, Danilo Ćetković iz O.Š "Žarko Zrenjanin", a prva dva mesta za učenike srednjih škola zauzele su Renata Beslać, Jovana Grubor iz gimnazije "Nikola Tesla".


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar