Od četvrtka u selima apatinske opštine kvalifikacije za Zlatni kotlić

Od četvrtka do subote u selima apatinske opštine održaće se kvalifikaciona takmičenja u kuvanju ribljeg paprikaša. Pobednici obezbeđuju mesto u finalnom nadmetanju za “Zlatni kotlić” u okviru Apatinskih ribarskih večeri.


Uz podršku lokalne samouprave i Turističke organizacije Apatin, kao i Mesnih zajednica, ova manifestacija po selima opštine izaziva veliku pažnju meštana i postaje istinska turistička atrakcija čime je postignut cilj organizatora da se Apatinske ribarske večeri svojim programom na neki način izmeste i u sela opštine. Sa takmičarskim kotlićima po selima i tokom trajanja tradicionalne manifestacije u Apatinu, prošle godine je bilo preko 400 takmičarskih kotlića, a sudeći po ovogodišnjem interesovanju taj broj će biti prevaziđen. Kvalifikacije u selima startuju u Kupusini.
 

Raspored i satnica:
- Četvrtak, 29. jun, Kupusina (17 sati)
- Petak, 30. jun, Sonta (18 sati)
- Petak, 30. jun, Prigrevica (19 sati)
- Subota, 1.jul, Svilojevo (18,30 sati)

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar