Obuka za početnike u poslovanju u decembru u Apatinu

Obuka za početnike u poslovanju u organizaciji Regionalne razvojne agencije Bačka održaće se 11. i 12. decembra u Apatinu. Obuka će se održati u skupštinskoj sali Opštine Apatin, oba dana u terminu od 10 do 13 časova.

Ova obuka namenjena je svim nezaposlenim osobama kao i fizičkim licima koja žele da dobiju više informacija o mogućnostima vezanim za pokretanje sopstvenog posla.

Na obuci će biti reči o motivima i osobinama preduzetnika, analizi i vrednovanju poslovne ideje, pravnom osnovu poslovanja, registraciji privrednih subjekata, porezima i doprinosima, kao i biznis planu.

Sertifikat koji se dobija po završetku obuke jedan je od uslova za konkurisanje za bespovratna sredstva kod Nacionalne službe za zapošljavanje. Sertifikat daje i prednost pri konkurisanju za sredstva kod Fonda za razvoj Republike Srbije.

Prijave su moguće putem telefona 021/55-77-81 ili putem elektronske pošte na [email protected] 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar