Obnovljen sportski teren u Ulici Juke Kolaka u Apatinu

Radne akcije koje su imale za cilj obnavljanje sportskih terena bile su najčešća tema za okupljanje aktivista Opštinskog odbora Srpske napredne stranke kako u Apatinu, tako i u okolnim selima. 

Teren koji se nalazi na kraju Ulice Juke Kolaka okružen zelenilom i mirisom bagrema, bio je potpuno zarastao u korov. Golovi i klupe oko terena su propali, te je mogao da služi samo kao uspomena na nekad posećeno mesto za sport i razonodu. Aktivisti OO SNS Apatin organizovali su radnu akciju kako bi mu vratili stari sjaj. 
 
U sklopu radne akcije kompletan korov je uklonjen sa i oko terena, postavljen je koš koji do sada nije postojao na terenu, postavljene su nove klupe oko terena, a narednih dana treba da stignu i novi golovi sa mrežama. 
 
OO SNS Apatin se zahvaljuje svim članovima koji su se odazvali radnoj akciji kako bi naši građani imali još jedno mesto da kvalitetno provedu svoje slobodno vreme. 
 
 
 
 
  
 
  

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar