Obeležavanje Dana škole Isa Bajić u subotu

Dan škole Isa Bajić iz Kule biće obeležen u subotu, 14. decembra, sa početkom u 10 časova u sali Kulturnog centra.

Učenici škole su rešili da Dan škole obeleže kao bajku, pa će i program biti takav. Direktorka škole Mirjana Ivić Mihajlović je istakla da će taj dan nagraditi 34 učenika koja su uspešno startovala prethodne godine i ostvarila odlične rezultate na okružnim, republičkim takmičenjima, kao i školski hor, koji je dospeo do državnog nivoa, ali i uspešne sportiste.

Direktorka škole najavila je projekat pod nazivom Bezbedne školske rute na teritoriji Opštine Kula. Projekat realizuje Auto-moto saveza Srbije, Saobraćajna policija i Opština Kula, a roditelji, učenici i nastavnici će ispunjavati Upitnik na osnovu kojeg će se doći do saznanja koja su to najkritičnija mesta na putu dece od kuće do škole. Na osnovu prikupljenih podataka, znaće se gde je potrebno da se uvede dodatna bezbednost, kako bi deca bila bezbednija u saobraćaju.  
 
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar