Obaveštenje za građane koji su ostali bez posla od uvođenja vanrednog stanja

Opština Kula pomaže svim građanima koji su od uvođenja vanrednog stanja 15. marta 2020. godine ostali bez posla. Sredstva će biti isplaćena iz opštinskog budžeta, u saradnji sa Centrom za socijalni rad opštine Kula. Prijave građani treba da dostave do 15. maja 2020. godine

Sredstva su namenjena isključivo građanima koji se nalaze na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje u Kuli, a su ostali bez posla i nemaju neki drugi radni odnos.

Građani se mogu prijaviti putem mejla [email protected], a potrebno je dostaviti Rešenje o prestanku radnog odnosa, kao i Zahtev za dobijanje novčane pomoći.

Takođe, Zahtev o dobijanje novčane pomoči i Rešenje o prestanku radnog odnosa građani mogu dostaviti putem koverte u holu Uslužnog centra Opštinske uprave, u Lenjinovoj ulici broj 11 u Kuli, radnim danima od 9 do 12 časova.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar