Obaveštenje Odeljenja za društvene delatnosti opštine Kula

Odeljenje za društvene delatnosti opštine Kula od danas će svoje usluge  pružati svakog radnog dana od 9 do 12 časova. Budžetski  korisnici i građani koji treba da podnesu odgovarajuću dokumentaciju radi ostvarivanja nekog svog prava,  koji se vodi i rešava u Opštinskoj upravi Kula, sve  zahteve, potvrde, obračune koji su neophodni za rešavanje određenog  prava moći će da ubace u  kutiju koja će biti postavljena  u holu Uslužnog centra. 

To se, pre svega, se odnosi na  dečiji dodatak, roditeljski dodatak (ko nije podneo zahtev u porodilištu), bebi paket, materinski dodatak, porodiljska naknada, zahtevi za posebnu negu deteta, zahtevi za popust za struju, trebovanja za transfer sredstava za indirektne budžetske korisnike, potvrde i zahtevi iz oblasti boračko-invalidske zašitite, dokumentacija za  izbeglice.

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar