Novogodišnji koktel u somborskoj Županiji

U Svečanoj sali zgrade Županije u Somboru održan je tradicionalni novogodišnji koktel čiji je domaćin bila gradonačelnica Dušanka Golubović. Koktelu su prisustvovale mnogobrojne zvanice, privrednici i preduzetnici, predstavnici institucija i medijskih kuća.

Gradonačelnica Golubović je, pozdravljajući sve goste i zahvalivši  se na saradnji, posebno istakla infrastrukturne projekte i navela da su putna infrastruktura i vodosnabdevanje prioritet i u narednoj godini. Gradonačelnica je podsetila i na projekte revitalizacije Grašalković palate, obnavljanje vrtića Neven, Doma zdravlja, škola, a posebno je istakla izgradnju i komunalno opremanje Industrijske zone, uređenje Bloka 82, podsticanje zapošljavanja i samozapošljavanje, dobru saradnju sa privrednicima kroz mnogobrojne programe. Prioriteti su, kako je rekla Golubović, ulaganje u obrazovanje, kulturu i turizam, briga o mladima i o ranjivim kategorijama stanovništva.

-Veliku zahvalnost dugujem svima vama koji ste dali značajan doprinos da ostvarimo ovakve rezultate, a sigurna sam da ćete biti odličan  partner za sve nas i ubuduće. Želim vam srećnu Novu 2020. godinu u želji da za sve nas ona bude još bogatija,  još uspešnija,  još vrednija ali i sa još više rezultata u odnosu na ovu  koju ostavljamo za nama - rekla je Golubović.


 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar