Novogodišnja tombola u sredu u Klubu za stare u Apatinu

Decembar mesec, kao i prva polovina januara, prepuni su lepih događaja. Božići, Nove godine, slave i ostale proslave čine da se tokom ovog perioda u godini osećamo bolje nego inače. 

U skladu sa prazničnim raspoloženjem koje se već oseća na svakom koraku, u Klubu za stare u Apatinu u sredu, 12. decembra, biće održana ,,Novogodišnja tombola''. 
Pozivaju se svi članovi Kluba, kao i oni koji to nisu, da dođu i budu deo ovog lepog prazničnog događaja. 
 
- U našoj Novogodišnjoj tomboli svi dobijaju, a osim lepih poklončića koje smo za vas pripremili, u Klubu se možete počastiti toplim čajem ili kafom, kao i slatkišima i sve je potpuno besplatno. Klub počinje sa radom u 16 sati, od ponedeljka do četvrtka, a tombola je zakazana za sredu, sa početkom u 17 sati, kažu u Klubu za stare.
 
Podsećamo, Klub za stare je osnovan pri Domu za stare i penzionere Apatin, ali deluje kao posebna jedinica, sa ulazom iz Zagrebačke ulice. U toploj i prijatnoj atmosferi Kluba svi koji dođu mogu učestvovati u svakodnevnim aktivnostima, povremenim radionicama, a takođe i pročitati dnevnu štampu, koristiti besplatan internet ili se prosto družiti uz kafu ili čaj. Učlanjenje u Klub je potpuno besplatno.
 
 
Ilustracija/foto: pixabay.com
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar