Novo predavanje u apatinskom Klubu za stare u sredu
U Klubu za stare u Apatinu, u sredu, 12. juna, sa početkom u 17 časova, biće održano predavanje na temu Zdrava fizička aktivnost u zreloj životnoj dobi.  
 
Ovo predavanje biće realizovano zahvaljujući saradnji sa dvadesetosmogodišnjim Nemanjom Stojisavljevićem, po struci fitness instruktorom sa licencom FISAF Intetnational. Stojisavljević je osnivač Bodi bilding i fitnes sportskog udruženja Esfitness, a ovim poslom se bavi dve godine. Nemanjin rad se zasniva na pružanju adekvatnih personalnih i polupersonalnih treninga, sve u skladu sa njihovim sposobnostima i ciljevima. Takođe, njegov rad se bazira i na kompletom sistematskom evolviranju, kako fizički-zdravstveno, tako i karakterno, kroz unapred pripremljen trening i dobru atmosferu.  
 
Iz Kluba za stare pozivamo sve članove, kao i one koji to žele da postanu, da dođu u sredu na predavanje. Osim upoznavanja sa načinom na koji mogu da održe dobru formu i sačuvaju zdravlje, svi prisutni će imati priliku čuti još puno korisnih saveta primerenih njihovoj životnoj dobi i opštem zdravstvenom stanju. 
 
Podsećamo, Klub za stara i odrasla lica u Apatinu radi pri Domu za stare i penzionere, ali kao posebna jedinica, sa ulazom iz Zagrebačke ulice. Osim redovnih dnevnih aktivnosti, u saradnji sa udruženjima, organizacijama i pojedincima, Klub često organizuje različite vrste radionica, predavanja, izleta. Svi članovi su u mogućnosti, da u prijatnom ambijentu Kluba pročitaju dnevnu štampu, koriste se internetom ili se druže uz čaj i kafu. Članstvo u Klubu je potpuno besplatno. 
 
 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar