Novo besplatno predavanje u Somboru: Kako nositi najdraže biće na svetu?

U okviru besplatnih predavanja Udruženja “Klub na kub” u subotu, 16. marta, u Domu učenika srednjih škola biće održano predavnje o bebonošenju (eng. babywearing) koje će održati Isidora Kosić iz Beograda, savetnica za nošenje beba, na društvenim mrežama poznatija pod imenom “Grli mama”.

Ona će predstaviti različite tipove nošenja, objasniti kako koristiti nosiljke i marame, koji su razlozi i prednosti za “bebonošenje”, kako nositi novorođenče od prvog dana, kako nositi bebu nakon carskog reza…
 
- Bebonošenje nam je pomoglo ne samo kod grčeva i izbijanja prvih zubića, već i na putovanjima, u šoping centrima, u dugim i kratkim šetnjama. Meni je dalo slobodu da ponekad skuvam ručak, da uđem sama u gradski prevoz sa bebom i da pri tom ne moram da tražim pomoć. Bebonošenje mi je dalo slobodu da se krećem, spremam, kuvam i šta sve ne, a sve to dok nosim najdraže biće na svetu, kazala nam je Isidora.
 
- Početak druženja je u 17 sati. Dobrodošle su i mame i tate i bebe, poručuju iz udruženja.
 
Izvor i foto: Udruženje “Klub na kub” Sombor 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar