Novi stambeno poslovni objekat gradi se u Somboru

Gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović položila je kamen temeljac novog stambeno poslovnog prostora u Somboru. Gradonačelnica Sombora je izašla u susret želji investitora i obišla gradilište u Somboru gde je sve bilo spremno za osveštenje i polaganje temelja novog poslovno stambenog objekta u Štrosmajerovoj ulici. Investitor je Modern home investment & consulting safe, a izvođač radova je STIL-IZGRADNJA DOO Sombor. 

Objekat će imati 38 stambenih jedinica i 4 poslovna prostora, a rok za završetak radova je 31. avgust 2020. godine.   

-Želimo svu sreću investitoru koji nije jedini u Somboru, a naša želja je da uslovi koje smo kao grad postavili budu adekvatni za one koji žele da grade, a sigurni za one koji posle treba te građevine da koriste. Mi vam iskreno želimo da ovo ne bude vaša prva građevina u našem gradu i da vam se ispoštuju svi rokovi koje ste postavili za izgradnju jedne lepe i sigurne građevine - rekla je Golubović obraćajući se prisutnima nakon polaganja kamen temeljca.  

 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar