lokacija: Apatin
objavljeno: 12.04.2018.
Autor: Jelena

Novi milion od Pokrajinskog sekretarijata za Dom za stare u Apatinu

Društvo

Pokrajinski sekretar za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova Predrag Vuletić uručio je ugovore u vrednosti od 65 miliona dinara namenjenih unapređenju socijalne zaštite na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine.

Sredstva su dodeljena na osnovu konkursa pokrajinskog sekretarijata kojim su se finansirale mere, aktivnosti i programi u oblasti socijalne zaštite u 2018. godini.


Od Slađane Šušnjar, direktorke Doma za stare i penzionere Apatin, saznajemo da je ova ustanova  dobila sredstva za dva projekta, 585.000 dinara za nabavku softvera za digitalni arhiv i elektronski delovodnik  i 400.000 dinara za finansiranje projekta ,,Alchajmerova bolest - podrška obolelima i članovima porodice''.


Iz Doma za stare i penzionere Apatin pozivaju sve sugrađane koji u svojoj porodici imaju obolelog od Alchajmerove bolesti da im se obrate, radi evidencije i daljih aktivnosti po projektu. Kontakt osoba je Žarka Crnobrnja, socijalni radnik.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U petak, 20. aprila, u prostorijama Crvenog krsta Sombor, Apatinski put 19, sa početkom u 12,00 sati, biće...

Kinološko društvo „Panonija Apatin“ obaveštava sve ljubitelje pasa i radne kinologije da će se u subotu, 21. aprila,...

Ekološki pokret Odžaka je nastavio ciklus predavanja o Arhuskoj konvenciji. U OŠ “Bora Stanković” u Karavukovu juče su...

Već po tradiciji, susreti ljubitelja starovremenskih vozila biće održani u subotu, 21. aprila, na Trgu Sv. Trojstva.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne...

Crveni krst Apatin će sutra, 19. aprila, u saradnji sa ,,Domom zdravlja" iz Apatina organizovati akciju besplatne kontrole...