lokacija: Apatin
objavljeno: 12.04.2018.
Autor: Jelena

Novi milion od Pokrajinskog sekretarijata za Dom za stare u Apatinu

Društvo

Pokrajinski sekretar za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova Predrag Vuletić uručio je ugovore u vrednosti od 65 miliona dinara namenjenih unapređenju socijalne zaštite na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine.

Sredstva su dodeljena na osnovu konkursa pokrajinskog sekretarijata kojim su se finansirale mere, aktivnosti i programi u oblasti socijalne zaštite u 2018. godini.


Od Slađane Šušnjar, direktorke Doma za stare i penzionere Apatin, saznajemo da je ova ustanova  dobila sredstva za dva projekta, 585.000 dinara za nabavku softvera za digitalni arhiv i elektronski delovodnik  i 400.000 dinara za finansiranje projekta ,,Alchajmerova bolest - podrška obolelima i članovima porodice''.


Iz Doma za stare i penzionere Apatin pozivaju sve sugrađane koji u svojoj porodici imaju obolelog od Alchajmerove bolesti da im se obrate, radi evidencije i daljih aktivnosti po projektu. Kontakt osoba je Žarka Crnobrnja, socijalni radnik.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Škola za osnovno i srednje obrazovanje sa domom „Vuk Karadžić“ u Somboru, učestvovala je na konkursu „Da rastemo...

Počela je reparacija lima na krovu Rimokatoličke crkve u Kuli, koja je sagrađena 1770. godine i koja će...

Crveni krst Odžaci realizovao je predavanja u OŠ "Bora Stanković" u Karavukovu. Najpre je realizovano predavanje na...

Grad Sombor bio je domaćin konferencije pod nazivom „Evropa u mom gradu“. Konferenciju je organizovala nemačka Fondacija „Konrad...

Bard fotografije prirode, svetski putnik, Jovan Lakatoš-Laki, će u organizaciji Udruženja građana "Apatinska plovarica" u OŠ „Žarko Zrenjanin“...

Pčelarsko društvo “Suncokret” na platou Sportskog centra Odžaci organizuje Festival meda 2018, u subotu 29. septembra.  Kako su najavili...