Novi konkursi za samozapošljavanje, zapošljavanje i finansiranje sprovođenja javnih radova na teritoriji APV

Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, u skladu sa Pokrajinskim akcionim planom zapošljavanja u AP Vojovdini za 2017. godinu, raspisao je sledeće javne pozive:

- Javni poziv za dodelu subvencije za samozapošljavanje u AP Vojvodini.
U pitanji je subvencija u iznosu od 182.000,00 dinara, a dodeljuje se za pokretanje novoregistrovane delatnosti. Javni poziv je otvoren do 28.05.2017. godine.

- Javni poziv za dodelu subvencija za zapošljavanje nezaposlenih lica u AP Vojvodini.
Radi se o subvenciji u iznosu od 183.000,00 dinara, a koja se dodeljuje poslodavcu za zapošljavanje nezaposlenih lica sa evidencije nezaposlenih. Javni poziv je otvoren do 28.05.2017. godine.

- Javni konkurs za finansiranje sprovođenja javnih radova na teritoriji AP Vojvodine.

Ovaj javni konkurs je otvoren do 15. maja 2017. godine, a javni radovi se mogu organizovati i sprovoditi u oblasti: socijalnih i humanitarnih delatnosti, održavanja i obnavljanja javne infrastrukture, održavanja i zaštite životne sredine i prirode, kulturnih i turističkih delatnosti.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u svakoj organizacionoj jedinice Nacionalne službe za zapošljavanje i Pokrajinskom sekretarijatu za privredu i turizam.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar