Novi članovi Štaba za vanredne situacije u Odžacima
Danas je u sali za sastanke u zgradi Opštine Odžaci održana sednica Privremenog organa. Sednicom je predsedavao Predsednik Privremenog organa Opštine Odžaci Goran Nikolić. Sednici su prisustvovali, pored članova Privremenog organa Milorada Stanišića, Vlaska Grujičića, Ivane Pustinjaković i Jožefa Klenanca, i načelnik Opštinske uprave Nedeljko Vučenović, zamenik načelnika Bojan Svilar, zamenik sekretara Privremenog organa Danka Cvetićanin, kao i Stevan Krpan, ispred Opštinskog štaba za vanredne situacije.
 
Na sednici je razmatrana samo tačka razrešenje i postavljenje članova Opštinskog štaba za vanredne situacije. Zbog prestanka funkcije koju su obavljali, razrešeni su sledeći članovi Štaba: sa dužnosti Komandanta Štaba Vasiljković mr Latinka, a sa dužnosti članova Štaba Đaković Goran, Lepojić Miloje, Radivojević Radivoje, Anđelković – Petrović Slavka, Gojić Jasmina i Mijatović Goran.
 
Za Komandanta Štaba, po položaju, postavljen je Predsednik Privremenog organa opštine Goran Nikolić. Član Privremenog organa opštine Milorad Stanišić postavljen je za člana Štaba. Novi članovi Štaba su i Ljiljana Mladenović, sekretar OO Crvenog krsta Odžaci, kao i Veljko Vajagić, predstavnik AD Hipol Odžaci. 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar