lokacija: Odžaci
objavljeno: 13.03.2018.

Novi ciklus projekta Podrška ne perfekcija u Odžacima

Društvo
Fondacija Novak Đoković u saradnji sa Predškolskom ustanovom “Poletarac” realizuje treći ciklus projekta “Podrška ne perfekcija” u Odžacima.
 
Ovaj projekat je osmišljen kako bi se pružila podrška porodici. Roditelji i staratelji dece do 6 godina starosti imaće priliku da razmene iskustva, prošire svoja znanja i stvore mrežu podrške.
 
Kroz ovaj program roditelji i staratelji će moći da steknu nova znanja o razvoju deteta, da nauče nove strategije za pozitivno vaspitanje i da se nauče veštinama upravljanja stresom i konstruktivnog rešavanja problema.
 
Cilj projekta nije da se stvori perfektan roditelj odnosno staratelj, nego da se porodica osnaži dodatnim znanjem, veštinama i podrškom na koju mogu da se oslone u obavljanju najtežeg i najvažnijeg posla – razvoja potencijala sopstvene dece u najosetljivijim godinama.
 
Iz PU “Poletarac” pozivaju sve roditelje i staratelje dece do 6 godina, kao i one koji su u iščekivanju prinove, da se prijave i uključe u besplatan program koji realizuje Fondacija Novak Đoković u saradnji sa tom ustanovom.
 
Prvo okupljanje je u ponedeljak, 19. marta u 17 sati u PU “Poletarac”, u ulici Žarka Zrenjanina bb u Odžacima kada će se roditelji upoznati sa voditeljima radionica, kao i sa sadržajem programa.
 
Tokom održavanja radionica biće organizovano besplatno čuvanje dece. O deci će brinuti vaspitači iz PU “Poletarac”.
 
Za sve potrebne informacije možete se obratiti pedagogu ustanove Bojani Kupusinac na broj telefona 5746-635 ili na mejl: [email protected]
 

Izvor: ico.rs 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Osnovna škola „Žarko Zrenjanin“ iz Apatina na Okružnom takmičenju iz fizike koje se održalo, 10. marta, u Osnovnoj...

Ministar bez portfelja u Vladi Republike Srbije zadužen za regionalni razvoj i koordinaciju rada javnih preduzeća Milan Krkobabić...

Lokalna akciona grupa „Panonski fijaker“ i grad Sombor organizuju odlazak na Sajam zemljoradničkog zadrugarstva i mladih domaćina sela...

Književnik David Kecman, autor dvadeset i dve do sada objavljene knjige poezije i proze, na samom početku 2018....

Dok  se pojedini ljudi plaše da vide zmiju čak i na fotografiji, drugi obožavaju te gmizavce toliko da...

U Razvojnom fondu APV ove godine predstavljane su nove konkursne linije namenjene finansiranju privrede i poljoprivrede. Pored dobro poznatih postojećih...