lokacija: Odžaci
objavljeno: 13.03.2018.

Novi ciklus projekta Podrška ne perfekcija u Odžacima

Društvo
Fondacija Novak Đoković u saradnji sa Predškolskom ustanovom “Poletarac” realizuje treći ciklus projekta “Podrška ne perfekcija” u Odžacima.
 
Ovaj projekat je osmišljen kako bi se pružila podrška porodici. Roditelji i staratelji dece do 6 godina starosti imaće priliku da razmene iskustva, prošire svoja znanja i stvore mrežu podrške.
 
Kroz ovaj program roditelji i staratelji će moći da steknu nova znanja o razvoju deteta, da nauče nove strategije za pozitivno vaspitanje i da se nauče veštinama upravljanja stresom i konstruktivnog rešavanja problema.
 
Cilj projekta nije da se stvori perfektan roditelj odnosno staratelj, nego da se porodica osnaži dodatnim znanjem, veštinama i podrškom na koju mogu da se oslone u obavljanju najtežeg i najvažnijeg posla – razvoja potencijala sopstvene dece u najosetljivijim godinama.
 
Iz PU “Poletarac” pozivaju sve roditelje i staratelje dece do 6 godina, kao i one koji su u iščekivanju prinove, da se prijave i uključe u besplatan program koji realizuje Fondacija Novak Đoković u saradnji sa tom ustanovom.
 
Prvo okupljanje je u ponedeljak, 19. marta u 17 sati u PU “Poletarac”, u ulici Žarka Zrenjanina bb u Odžacima kada će se roditelji upoznati sa voditeljima radionica, kao i sa sadržajem programa.
 
Tokom održavanja radionica biće organizovano besplatno čuvanje dece. O deci će brinuti vaspitači iz PU “Poletarac”.
 
Za sve potrebne informacije možete se obratiti pedagogu ustanove Bojani Kupusinac na broj telefona 5746-635 ili na mejl: [email protected]
 

Izvor: ico.rs 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Danas su započeti radovi u ulica Majora Tepića koja je jedina ulica u Apatinu koja nije završena. Radiće...

Opštinsko veće opštine Odžaci usvojilo je zaključak o objavljivanju javnog poziva za podnošenje predloga kandidata za dodelu nagrade...

Jedne od najmodernijih i najlepših jaslica u Srbiji od 03. septembra su počele da rade u Apatinu. Radovi...

Velikan koji je bio jedan od utemeljivača moderne Srbije, čovek koji je po mnogo čemu u srpskoj sredini...

Radnici somborskog „Zelenila“ okončali su krajem prošle nedelje izgradnju dečijeg igrališta u Kolutu, pa će tako i ovdašnji...

Akcija "Udomi ne kupuj" po svim pokazateljima daje dobre rezultate. Samo tokom prošle nedelje iz Somborskog prihvatilišta je udomljeno...