Nove naredbe Štaba za vanredne situacije u Odžacima

Opštinski štab za vanredne situacije Opštine Odžaci na sednici održanoj danas doneo je naredbe da:

-Zbog aktuelne epidemiološke situacije u cilju zaštite zdravlja stanovništva od zarazne bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2, do daljeg prestaje sa radom otvoreni bazen u Odžacima. Za sprovođenje ove tačke zadužuje se Javna ustanova Sportski centar Odžaci.

-Zabranjuje se do daljeg korišćenje kupališta i plaže na jezerima Sportsko -rekreativno turističkog kompleksa Štrand kod Bogojeva.

-Naređuje se Opštinskoj upravi opštine Odžaci, Odeljenju za inspekcijske poslove i zaštitu životne sredine da organizuje rad tako da svi delovi inspekcijskih službi vrše nadzor nad primenom mera iz ove naredbe.

Privremene mere iz ove naredbe ostaju na snazi dok traje opasnost od širenja zarazne bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2 ili dok se odlukom Vlade Republike Srbije u zavisnosti od epidemiološke situacije mere drugačije ne odrede.

 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar