Nove mere u Kuli – odlažu se manifestacije, bazen se zatvara

Štab za vanredne situacije Opštine Kula zasedao je kako bi doneo nove mere povodom aktuelne situacije vezane za suzbijanje, sprečavanje i gašenje epidemije Kovid-19. Prema poslednjem izveštaju u kulskoj opštini 22 osobe se nalaze u samoizolaciji, rekao je dr Ševin, na sednici Štaba.

Štab je doneo nove mere koje se odnose na odlaganje svih manifestacija u opštini za kraj avgusta u nadi da će se do tada epidemiološka situacija popraviti.

Doneta je i odluka da se bazen zatvori iako su poštovane sve mere zaštite. U naredne tri nedelje pratiće se situacija sa virusom i u zavisnosti od uslova razmatraće se opcija o ponovnom otvaranju.

Doneta je i preporuka svim organizatorima proslava i vlasnicima sala da se ne organizuju nikakve vrste proslava dok se ne stabilizuje situacija sa koronavirusom, kao i da se, pri organizaciji, poštuju sve mere donete od strane Kriznog štaba Republike Srbije. Vlasnici sala moraju da dostave inspekciji kvadraturu sale u kojoj organizuju određenu proslavu, kao i broj ljudi koji će prisustvovati na istoj. Inspekcija će proveravati rad ovih objekata.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar