Nova zajednička aktivnost apatinskog Kluba za stare i Crvenog krsta (FOTO)

U apatinskom Klubu za stare organizovana je akcija besplatnog merenja krvnog pritiska i nivoa šećera u krvi. Ova aktivnost održana je zahvaljujući saradnji sa Crvenim krstom Apatin, a osim merenja pritiska i šećera, članovima Kluba date su i sugestije na koji način, kroz zdravu ishranu i fizičku aktivnost, mogu da budu zdravi. 

Ispred Crvenog krsta, sa članovima Kluba je razgovarala i merila im pritisak i šećer, Belinda Opačić, zajedno sa još tri mlade volonterke.
 
Podsećamo, Klub za stare u Apatinu okuplja sva stara i odrasla lica sa teritorije opštine Apatin, a koja žive u svojim domovima. U Klubu se od ponedeljka do četvrtka, od 16 do 20 sati, može učestvovati u različitim aktivnostima, koristiti besplatan internet, pročitati dnevna štampa ili prosto družiti uz čaj i kafu. Nekoliko puta mesečno Klub organizuje, u saradnji sa udruženjima, organizacijama, školama itd različite vrste radionica.
 
Članstvo u Klub je potpuno besplatno i poziv za nove članove uvek je otvoren. Prostorije Kluba su izgrađene u okviru Doma za stare i penzionere Apatin, ali Klub deluje samostalno, sa ulazom iz Zagrebačke ulice.
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar