Nova šansa za zaposlenje: Kompanija Magna iz Odžaka traži radnike

Kompanija Magna Seating iz Odžaka, zbog proširenja obima posla, traga za novim radnicima i na teritoriji apatinske opštine. Ova kompanija se bavi šivenjem navlaka za automobilska sedišta, a rade za poznate svetske kuće, za BMW, Škodu, Audi, Ford, Renault.

- Trenutno nam je potreban veliki broj zaposlenih na radnom mestu operater na mašini za šivenje. Nije Vam potrebno prethodno radno iskustvo na sličnim ili istim mestima niti određeno obrazovanje. Bitna je dobra volja, želja da se radi i napreduje, kažu promoteri Magne.
 
Iz ove kompanije dodaju da su im, osim navedenog, potredni i kandidati sa visokim obrazovanjem svih profila.
 
U  Magna Seating-u iz Odžaka obećavaju stabilan i siguran posao, uz redovna primanja i organizovan prevoz iz Vašeg mesta boravka. 
 
Prijave se mogu izvršiti na promotivnom štandu koji je postavljen u Apatinu do 11. decembra, u Prigrevici 14. i 15. decembra, Staparu 21. i 22. decembra i Doroslovu 28. i 29. decembra, ili putem amil adrese: [email protected] 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Steva

26.02.2020 | 16:13
Pozdrav gde se tacno ceka autobus u somboru sto vozi radnike u magnu???
Postavi komentar