Nova rasveta oko Hrama “Svetog Georgija” u Sonti

Inicijativa koju su meštani Sonte pokrenuli preko svoje mesne zajednice je zahvaljujući dobroj saradnji MZ Sonta i Opštine Apatin u veoma kratkom periodu realizovana.

 

Radnici JKP „Naš dom“ Apatin su prvo zamenili rasvetu u kompletnoj ulici Vuka Karadžića, uređene su sve zelene površine koje su planirane, a nova rasveta je postavljena ispred Hrama „Svetog Georgija“.

 

Plato ispred pomenutog hrama je mesto na kojem se vernici okupljaju kada se liturgije održavaju u večernjim časovima i bilo je neophodno da se osvetli. Postavljanjem četiri nova kandelabera sa led osvetljenjem osveljeni su trotoari, dodata su i tri reflektora koja osvetljavaju samu crkvu, a posađenim okolnim zelenilom dobijen je potpuno nov ambijent.

 

Sa praksom da se radi na inicijativu građana će se nastaviti i u periodu koji je ispred nas, a prvo što sledi od radova je rekonstrukcija vrtića u ovom apatinskom selu kao i izgradnja zelene pijace.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar