lokacija: Sombor
objavljeno: 09.01.2018.

Nova radna mesta za zavarivače i mašinobravare

Društvo

U Somboru se uskoro otvara proizvodni pogon renomiranog evropskog proizvođača opreme, a što je idealna prilika za radnike mašinskog profila za nadprosečna primanja.


U pitanju je jedan od vodećih evropskih metaloprerađivača, a koji već početkom tekuće 2018.  godine otvara proizvodni pogon u Somboru i zapošljava više radnika mašinskog profila: zavarivače i mašinobravare.


Radi se firmi koja u Hrvatskoj zapošljava 520 radnika i ukupnu svoju metalsku proizvodnju plasira na zahtevno zapadnoevropsko tržište, gde ostvaruje preko 30 miliona evra godišnjeg prihoda. U EKO Međimurju d.d. se proizvode delovi mašina i oprema za renomirane svetske proizvođače opreme poput Caterpillara, Komatsua, Liebherra, Wirtgena… Da bi mogli ispuniti stroge zahteve kvaliteta stranih partnera, u EKO Međimurju d.d. raspolažu sa najsavremenijim mašinskim parkom za obradu metala u regionu, a na kojima rade stručni i edukovani radnici.


U istraživanju organizacijske klime i zadovoljstva radnika, 93 % radnika ocenilo je EKO MEĐIMURJE d.d. kao poželjnog poslodavca, a kao najjače kvalitete kompanije radnici ističu snagu, veličinu, ugled i uspešnost firme, redovnu isplatu plata, stabilnost i sigurnost, proizvodni potencijal, orijentaciju na izvoz.


U EKO Međimurju su odlični uslovi rada, jer je u pitanju firma koja svojim radnicima osigurava sigurna i redovna primanja do 10.-og u mesecu, a ta su primanja čak 30 % veća od proseka. Poseban radni doprinos i angažman se dodatno nagrađuje stimulacijama, a svi oni koji se žele usavršavati i napredovati imaju podršku i pomoć kompanije.


Zbog stalnog rasta i širenja poslovanja, EKO MEĐIMURJE d.d. zapošljava više radnika mašinskog profila za rad u Somboru, uz nadprosečna primanja, i to:


1. MAŠINOBRAVAR (m/ž)
2. ZAVARIVAČ (m/ž)


Prijave se primaju do 31.01.2018. godine. Šalju se u pisanom obliku sa biografijom na e-mail adresu [email protected] ili poštom na adresu s naznakom “POSAO - SOMBOR”. Sam tekst konkursa za radnike sa područja Srbije dostupan je ovde: http://www.eko.hr/careers


Već početkom februara, u Srbiji će biti organizovano predstavljanje kompanije EKO Međimurje d.d., kao i razgovori za posao sa prijavljenim radnicima koji zadovoljavaju uslove konkursa.
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Puno je bilo do sada reči o podvigu umetnice Ane Tudor koja živi na relaciji Sonta - Hvar....

Na konkursu Pokrajinskog sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu, opštini Kula odobren je projekat „Program...

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj opštine Kula je zajedno sa svojm partnerima izradila radnu verziju Sektorske strategija ruralnog...

Uroš Kalinić ima 14 godina, završio je sedmi razred osnovne škole i o njegovim uspesima već smo i...

Tokom letnjih i prolećnih dana, pri povoljnom vremenu, imate mogućnost da uživate u čarima Specijalnog rezervata prirode vozeći...

Najuspešniji maturanti osnovnih škola u školskoj 2017./2018. godini otputovali su na desetodnevno nagradno letovanje u Mađarsku. Nagradno letovanje...