lokacija: Sombor
objavljeno: 09.01.2018.

Nova radna mesta za zavarivače i mašinobravare

Društvo

U Somboru se uskoro otvara proizvodni pogon renomiranog evropskog proizvođača opreme, a što je idealna prilika za radnike mašinskog profila za nadprosečna primanja.


U pitanju je jedan od vodećih evropskih metaloprerađivača, a koji već početkom tekuće 2018.  godine otvara proizvodni pogon u Somboru i zapošljava više radnika mašinskog profila: zavarivače i mašinobravare.


Radi se firmi koja u Hrvatskoj zapošljava 520 radnika i ukupnu svoju metalsku proizvodnju plasira na zahtevno zapadnoevropsko tržište, gde ostvaruje preko 30 miliona evra godišnjeg prihoda. U EKO Međimurju d.d. se proizvode delovi mašina i oprema za renomirane svetske proizvođače opreme poput Caterpillara, Komatsua, Liebherra, Wirtgena… Da bi mogli ispuniti stroge zahteve kvaliteta stranih partnera, u EKO Međimurju d.d. raspolažu sa najsavremenijim mašinskim parkom za obradu metala u regionu, a na kojima rade stručni i edukovani radnici.


U istraživanju organizacijske klime i zadovoljstva radnika, 93 % radnika ocenilo je EKO MEĐIMURJE d.d. kao poželjnog poslodavca, a kao najjače kvalitete kompanije radnici ističu snagu, veličinu, ugled i uspešnost firme, redovnu isplatu plata, stabilnost i sigurnost, proizvodni potencijal, orijentaciju na izvoz.


U EKO Međimurju su odlični uslovi rada, jer je u pitanju firma koja svojim radnicima osigurava sigurna i redovna primanja do 10.-og u mesecu, a ta su primanja čak 30 % veća od proseka. Poseban radni doprinos i angažman se dodatno nagrađuje stimulacijama, a svi oni koji se žele usavršavati i napredovati imaju podršku i pomoć kompanije.


Zbog stalnog rasta i širenja poslovanja, EKO MEĐIMURJE d.d. zapošljava više radnika mašinskog profila za rad u Somboru, uz nadprosečna primanja, i to:


1. MAŠINOBRAVAR (m/ž)
2. ZAVARIVAČ (m/ž)


Prijave se primaju do 31.01.2018. godine. Šalju se u pisanom obliku sa biografijom na e-mail adresu [email protected] ili poštom na adresu s naznakom “POSAO - SOMBOR”. Sam tekst konkursa za radnike sa područja Srbije dostupan je ovde: http://www.eko.hr/careers


Već početkom februara, u Srbiji će biti organizovano predstavljanje kompanije EKO Međimurje d.d., kao i razgovori za posao sa prijavljenim radnicima koji zadovoljavaju uslove konkursa.
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Šta je to što vam prvo padne na pamet kada kažemo - Deronje? U prva tri su sigurno...

Raspisan je konkurs za dodelu bespovratnih sredstava bračnim parovima iz opštine Odžaci za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom....

U novoosnovanom Klubu za starija i odrasla lica u Apatinu održana je radionica na kojoj su se članovi...

U gimnaziji „Veljko Petrović“ na svečani način obeležen je dan ove školske ustanove. Pre same tradicionalne priredbe održan...

Postavljanjem, odnosno kabliranjem niskonaponske električne mreže u ulici Matije Gupca u Somboru, počeli su pripremni radovi koji će...

U Aleksa Šantiću kompanija Agriser organizovala je svečano obeležavanje završetka prve faze izgradnje i rada ove fabrike, koja...