lokacija: Sombor
objavljeno: 09.01.2018.

Nova radna mesta za zavarivače i mašinobravare

Društvo

U Somboru se uskoro otvara proizvodni pogon renomiranog evropskog proizvođača opreme, a što je idealna prilika za radnike mašinskog profila za nadprosečna primanja.


U pitanju je jedan od vodećih evropskih metaloprerađivača, a koji već početkom tekuće 2018.  godine otvara proizvodni pogon u Somboru i zapošljava više radnika mašinskog profila: zavarivače i mašinobravare.


Radi se firmi koja u Hrvatskoj zapošljava 520 radnika i ukupnu svoju metalsku proizvodnju plasira na zahtevno zapadnoevropsko tržište, gde ostvaruje preko 30 miliona evra godišnjeg prihoda. U EKO Međimurju d.d. se proizvode delovi mašina i oprema za renomirane svetske proizvođače opreme poput Caterpillara, Komatsua, Liebherra, Wirtgena… Da bi mogli ispuniti stroge zahteve kvaliteta stranih partnera, u EKO Međimurju d.d. raspolažu sa najsavremenijim mašinskim parkom za obradu metala u regionu, a na kojima rade stručni i edukovani radnici.


U istraživanju organizacijske klime i zadovoljstva radnika, 93 % radnika ocenilo je EKO MEĐIMURJE d.d. kao poželjnog poslodavca, a kao najjače kvalitete kompanije radnici ističu snagu, veličinu, ugled i uspešnost firme, redovnu isplatu plata, stabilnost i sigurnost, proizvodni potencijal, orijentaciju na izvoz.


U EKO Međimurju su odlični uslovi rada, jer je u pitanju firma koja svojim radnicima osigurava sigurna i redovna primanja do 10.-og u mesecu, a ta su primanja čak 30 % veća od proseka. Poseban radni doprinos i angažman se dodatno nagrađuje stimulacijama, a svi oni koji se žele usavršavati i napredovati imaju podršku i pomoć kompanije.


Zbog stalnog rasta i širenja poslovanja, EKO MEĐIMURJE d.d. zapošljava više radnika mašinskog profila za rad u Somboru, uz nadprosečna primanja, i to:


1. MAŠINOBRAVAR (m/ž)
2. ZAVARIVAČ (m/ž)


Prijave se primaju do 31.01.2018. godine. Šalju se u pisanom obliku sa biografijom na e-mail adresu [email protected] ili poštom na adresu s naznakom “POSAO - SOMBOR”. Sam tekst konkursa za radnike sa područja Srbije dostupan je ovde: http://www.eko.hr/careers


Već početkom februara, u Srbiji će biti organizovano predstavljanje kompanije EKO Međimurje d.d., kao i razgovori za posao sa prijavljenim radnicima koji zadovoljavaju uslove konkursa.
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Sestre Una i Anja Dodbrijević,  na Okružnom takmičenju iz hemije održanom u Somboru, obe su osvojile prva mesta...

U organizaciji Opštinskog Saveta za koordinaciju bezbednosti saobraćaja na putevima opštine Apatin, Auto-moto saveza Srbije i Školskih uprava,...

Domaćin prve ovogodišnje sednice Grupacije Slobodnih zona i carinskih skladišta Privredne komore Srbije, održane 19. aprila, bila je...

Pre nekoliko dana jedan Apatinac je na originalan način okupio na jednom mestu sebi najdraže osobe. Slave se...

Proleće je, kažu mnogi, najlepše godišnje doba, posebno u Somboru, jednom od  najzelenijih gradova na ovim prostorima. Osim...

Uz podršku Doma za stare i penzionere Apatin, a povodom Dana planete zemlje, UG Apatinska plovarica je u...