Nova led rasveta na raskrsnicama u Odžacima

U proteklih nekoliko dana, u Odžacima je u cilju podizanja bezbednosti u saobraćaju na viši nivo, na dve semaforizovane raskrsnice, postavljena nova led rasveta. Lokacije na kojima je rasveta postavljena su raskrsnica na uglu Somborske i Železničke ulice, kao i raskrsnica na uglu ulica Jurija Gagarina i Železničke. 

Prema rečima Milorada Stanišića, pomoćnika predsednice opštine, sredstva su obezbeđena iz Fonda za bezbednost saobraćaja, a vrednost radova je oko 590.000,00 dinara sa PDV-om. U planu je još i postavljanje rasvete na semaforu koji će biti postavljen na uglu ulice Ive Lole Ribara, Vojvode Putnika i Železničke, kao i niz akcija koje će biti finansirane iz pomenutog fonda.  Takođe, planirano je i postavljanje video nadzora na raskrsnici ulica Jurija Gagarina i Кnez Mihajlove, postavljanje dva elektronska  usporivača saobraćaja  i to ispred zgrade opštine Odžaci i u blizini Gimnazije i ekonomske škole  "Jovan Jovanović Zmaj", podela auto sedišta, kao i kupovina rotacionih svetala za traktore i priključne mašine i kacige za motoriste. 
 
Stanišić ističe da je, pored svih ovih aktivnosti, u toku i postavljanje saobraćajnih znakova na teritoriji cele opštine, priprema dokumentacije za raspisivanje javne nabavke za krpljenje udarnih rupa, kao i postavljanje odbojne ograde na kanalu Dunav – Tisa - Dunav između Odžaka i Bačkog Gračaca na lokalnom putu L -410.

Izvor i foto: odzaci.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar