Nova emisija radio Dunava ,,Direktno'' - predsednik opštine odgovara na vaša pitanja

Predsednik opštine Apatin, Radivoj Sekulić gostovaće  u ponedeljak, 19. septembra od 10 sati, u emisiji „Direktno“, na radio Dunavu, gde će odgovarati na pitanja građana vezana za njihove svakodnevne probleme.


Emisijom Direktno opštinska uprava želi da pored Sistema 48, direktnih prijema i službene Facebook stranice ponudi građanima još jedan vid komunikacije kako bi ih podstakla na konstruktivan dijalog i aktivno učešće u upravljanju opštinom.
Sekulić je je rekao da ovakvom dvosmernom komunikacijom želi da svoj rad učini otvorenim i transparentnim.


,,Cilj nam je da u narednom periodu, dva puta mesečno, otvorimo direktan dijalog sa građanima kako bi im pružili priliku za razgovor. Želim da saslušam njihove kritike i razmotrim dobre predloge jer samo svi zajedno možemo poboljšati život u našoj opštini'', poručio je Sekulić i pozvao građane da upute pitanja.


Emisija Direktno će biti emitovana dva puta mesečno, a predsednik će prvenstveno odgovarati na pitanja vezana za svakodnevne probleme građana, socijalne i ekonomske zaštite, komunalnih usluga i infrastrukture na području opštine.


Pitanja možete postavljati putem Sistema 48, telefonskom linijom 025/776-498, SMS porukom na broj 061/268-25-25, na službenoj Facebook stranici ili elektronskom poštom [email protected] sa naznakom Emisija Direktno - Pitanje za predsednika.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar