Nova aktivnost Kluba za stare u Apatinu

Nakon uspešno održane radionice u saradnji sa članicama UG ,,Apatinske vredne ruke'', danas, 1.novembra, u novoosnovanom Klubu za stare u Apatinu biće organizovana još jedna interesantna aktivnost za naše najstarije sugrađane. U pitanju je program zabavnog karaktera, a gde će se članovi Kluba, zajedno sa svojim gostima, družiti uz muziku i ples. Ova nova aktivnost organizuje se zahvaljujući saradnji sa UG ,,Apatinska plovarica'', a svoj dolazak najavili su i članovi UG ,,Apatinske vredne ruke''.

Podsećanja radi, Klub za stare otvoren je pri Domu za stare i penzionere Apatin, i deluje nezavisno od Doma sa ulazom iz Zagrebačke ulice. Članstvo je potpuno besplatno za sve korisnike i poziv za nove članove uvek je otvoren. 

U Klubu naši najstariji sugrađani mogu potpuno besplatno koristiti usluge ovog prostora, gde će u izuzetno prijatnom ambijentu, od ponedeljka do četvrtka, u periodu od 16 do 20 sati, biti toplo dočekani uz kafu ili čaj. Takođe, članovima Kluba obezbeđena je dnevna štampa, besplatan internet, društvene igre, različite vrste aktivnosti koje se sprovode, kao i zanimljive radionice. 
 
Iz Kluba za stare pozivaju sve naše sugrađane da im se pridruže u današnjem druženju, a koje je zakazano za 17 sati, i da postanu članovi istog.
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar