lokacija: Apatin
objavljeno: 11.01.2019.
Autor: Jelena

Niz uspešno realizovanih manifestacija plod odlične saradnje TO i apatinskih Udruženja građana

Društvo

Ove zime u Apatinu i Svilojevu održani su Božićni vašari na otvorenom, a koje su organizovali Udruženje građana „Moj Apatin“ i Turistička orgnizacija opštine Apatin, na opšte zadovoljstvo organizatora i posetilaca. Ovo je bio razlog da porazgovaramo sa direktorom TO Apatin, Nemanjom Jovićem, i osvrnemo se na tu, kao i ostale manifestacije održane u našoj opštini, zahvaljujući odličnoj saradnji TO i apatinskih uduženja građana.

Jović je za 025info web portal istakao kako je Božićni vašar još jedan od primera izuzetne saradnje udruženja građana i Turističke organizacije.
 
- Na skoro održanom Božićnom vašaru bilo je mnogo posetilaca i generalno smo  zadovoljni odzivom. Veliko nam je zadovoljstvo da smo sarađivali sa UG „Moj Apatin“, jer su se njihovi članovi maksimalno angažovali i posvetili organizaciji, kao i realizaciji ove manifestacije, te želim ovom prilikom da se zahvalim svima koji su učestvovali u ovim Božićnim vašarima, rekao je Nemanja Jović.
 
Jović je naglasio da ovakvi vidovi saradnje sa udruženjima građana nisu novitet i da TO Apatin ima dugu tradiciju uspešnih saradnji sa raznim udruženjima.
 
- Navešću samo neke od primera, uz izvinjenje ako nekog ne spomenem, jer je lista zaista dugačka. Lička olimpijada se, npr, organizuje u saradnji sa Zavičajnim udruženjem Ličana „Nikola Tesla“, plivanje za Časni krst realizuje se zahvaljujući saradnji sa Udruženjem Srpskih domaćina. Nekoliko manifestacija organizuje se u saradnji sa udruženjima „Franc Špajzer“ i „Adam Berenc“, zatim sportske manifestacije koje smo realizovane sa sportskim udruženjima i Sportskim savezom, i još mnogo toga, kaže Jović.
 
Direktor TO Apatin smatra da je ovo pravi recept za uspeh, jer u Turističkoj ogranizaciji ne mogu da budu upoznati sa svim detaljima delovanja svake od  manifestacije, a u zavisnosti od tematike, svako udruženje, u skladu sa svojim delovanjem i interesovanjima, pruža neophodne savete i pomoć. Prema Jovićevim rečima, Turistička organizacija je tu i uvek će rado pomoći infrastrukturno, logistički i na sve druge načine, s ciljem bogaćenja turističke ponude u opštini Apatin.
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Predsednik Opštine Kula Damjan Miljanić, rukovodilac odeljenja za društvene delatnosti Dragana Potpara i direktor Udruženja za pomoć MNRO...

Manifestacija Dani Srpskog Miletića počinje u petak, 21. juna, u 20 časova, koncertom Kulturno-umetničkog društva Đerdan. Glavni deo...

Gradu Somboru dodeljena je nagrada za doprinos razvoju informaciono-komunikacione pristupačnosti. Svečano uručenje nagrade upriličeno je u Beogradu, a...

Prvi Vidovdanski sabor, u organizaciji  KUD Carza održaće se u petak, 28. juna, u Domu kulture u Apatinu. Program...

Otvoreni gradski bazen Sportskog centra Soko u Somboru juče je počeo sa radom. Svim kupačima na uređenim površinama...

Zbog održavanja tradicionalne manifestacije Somborski kotlić na Trgu Svetog Trojstva u Somboru, za saobraćaj će, kako kažu u...