Nijedna saobraćajna nezgoda u Apatinu

U toku prethodne nedelje, prema saopštenju Policijske uprave u Somboru, na području ove uprave evidentirano je 7 saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe zadobile teške i sedam osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 15 vozača.  

Na području Opštine Apatin nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda. Pet vozača je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola. 
 
Na teritoriji Grada Sombora evidentirano je šest saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe zadobile teške i pet osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je sedam vozača. 
 
Na području Opštine Odžaci nisu evidentirane saobraćajne nezgode. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola. 
 
U Opštini Kula dogodila se jedna saobraćajna nezgoda u kojoj su dve osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača. 
 
Napisano 110 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 478 prekršajnih naloga.  
 
Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je, kažu u PU Sombor, neustupanje prvenstva prolaza i nepropisno preticanje
 
         
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar