Nezadovoljne - Oko 35 članica napustilo Udruženje žena ,,Ruža crvena

Oko 35 članica Udruženja žena ,,Ruža crvena'', zbog nezadovoljstva, napustilo ovo udruženje i oformilo novo.
 

U razgovoru sa Ljubicom Kusuljom, jednom od sada već bivših članica Ruže crvene, saznali smo da problemi u udruženju postoje već duže vreme i da je sve kulminiralo odlaskom velikog broja žena. Nije im se svidelo što se u Udruženju žena Ruža crvena previše bavilo politikom, a gde joj svakako nije mesto.
Žele da budu aktivnije, da im se proizvodi više prodaju i da se bave onim zbog čega su tu.


 

,,Žene su pune energije, ideja, vredno rade i žele da se to vidi, da se to proda, da imaju više radionica, da se ne bave političkim opredelenjima, već da rade ono što najbolje umeju. Već smo smislile i ime ,,Apatinske vredne ruke''. Ima nas oko 35. Sve smo uradile što je do nas. Podnele smo zahtev i sad samo čekamo da stigne zvanično rešenje iz APR-a kako bismo startovale'', između ostalog nam je rekla Ljubica Kusulja.


Kusulja takođe ističe kako gotovo dve godine praktično nisu bile aktivne dok su bile deo Ruže crvene i krajnje je vreme da se to promeni.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar