Nevreme prekinulo Somborski kotlić

Na popularnom ćelavom trgu u Somboru, u subotu, 22. juna održana je tradicionalna manifestacija Somborski kotlić. Ovogodišnje takmičenje, inače 22 po redu, okupilo je preko 250 učesnika od kojih 47 koji su želeli da se i ove godine oprobaju kao kuvari, kako bi neko od njih poneo titulu najboljeg kuvara ribljeg paprikaša. Prvu vatru, tradicionalno, upalila je gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović, a kuvare i posetioce zabavljao je tamburaški orkestar Ravnica iz Subotice. 

Međutim, jako nevreme prekinulo je manifestaciju, tako da nismo saznali ko je ovogodišnji pobednik u kuvanju paprikaša, a brojni gosti nisu mogli da uživaju u koncertu Harisa Džinovića. Najbolji kuvar će biti proglašen narednih dana, s obzirom da su kuvari takmičari ipak uspeli da završe svoje paprikaše. Turistička organizacija Grada Sombora i direktor Đuro Todorić, koji su organizatori ove manifestacije kažu da je sa Harisom Džinovićem dogovoreno da se koncert ipak održi u nekom narednom periodu, očemu će građani na vreme biti informisani. 
 
 
 
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar
APATIN WEATHER
Foto nedelje
Foto nedelje
VESTI.RS