Nastavlja se rešavanja komunalnih i infrastrukturnih problema u Sivcu

Rešavanje komunalnih problema i sanacija objekata komunalne infrastrukture u Sivcu nastavljena je i ovih dana dobrom saradnjom Mesne zajednice Sivac i VD Bačka. Kako je dogovoreno na sastanku sekretara Mesne zajednice Sivac Bobana Damjanovića sa direktorom Bačke Sinišom Vujovićem iskopan je upojni kanal i skinuta bankina u Ulici Petra Drapšina kod groblja.

Kako ističe Damjanović reč je o redovnim aktivnostima koje sprovodi Mesna zajednica na rešavanju komunalne problematike.

-Problema ima, ali ih mi rešavamo svakodnevno. Ono što je još važnije sve poslove radimo u saradnji sa građanima koji nam ukazuju na nedostatke na komunalnoj infrastrukturi. Ovim putem ih pozivam da nastavimo zajednički da radimo, jer samo tako ćemo komunalne probleme rešavati brže i efikasnije – rekao je Damjanović.

Nedavno su u Sivcu sanirane divlje deponije, iskopan deo Kudeljarskog kanala i očišćen deo atmosferske kanalizacije. 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar