Nastavak saradnje Grada sa dečijim festivalom “U ritmu Evrope”

Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković i zamenica gradonačelnika Ljiljana Tica sastali su se danas sa predstavnicima organizacije „Srbija u ritmu Evrope“, direktorom festivala Davidom Makevićem i šefom protokola organizacije „Srbija u ritmu Evrope“ Lazarom Veselinovićem.

Povod sastanka je nastavak saradnje i učešće predstavnika Grada Sombora na dečijem festivalu „Srbija u ritmu Evrope“ koji će se održati 2021. godine.

Direktor festivala David Makević rekao je da će se festival naredne godine održati u formatu koji će biti sličan ovogodišnjem i da će učesnici imati podršku ambasade zemlje koju predstavljaju na ovom muzičko-scenskom takmičenju.

Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković ovom prilikom istakao je da će Grad Sombor nastaviti saradnju sa festivalom i imati svog predstavnika naredne godine, a da je osnovni cilj da deca budu zadovoljna i da uživaju u učešću.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar