Nastavak radova u ulici Petefi Šandora

Nakon završetka radova na atmosferskoj kanalizaciji, nastavlja se rekonstrukcija ulice Petefi Šandora.

- U toku su pripremni radovi za završetak rekonstrukcije ulice Petefi Šandora. Glavni kolektor za atmosfersku kanalizaciju je postavljen prošle godine, a sada se vrši povezivanje na atmosfersku kanalizaciju. Raspisana je javna nabavka i već u avgustu mesecu očekujemo nastavak radova na kompletnom uređenju prema projektu iz 2014. godine, rekao je Jevto Milojević, pomoćnik predsednika opštine za investicije.
 
 
Milojević je takođe najavio i sanaciju vodovodnih cevi u Karađorđevoj ulici koja će početi sledeće nedelje. Prema njegovim rečim, u pitanju je manja investicija kojom će se rešiti veliki problem jer se cevi nalaze na sredini asfaltnog puta i često dolazi do teško rešivih kvarova.
 
- Počelo se sa unutrašnjim uređenjem jaslica koje bi u toku naredne nedelje trebalo biti završeno. Slobodno mogu reći da ćemo imati jedne od najlepših i najsavremenijih jaslica u Vojvodini, dodao je Milojević.

Izvor: Info služba opštine Apatin
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar