Nastavak radova na asfaltiranju puta Kruščić – Bački Gračac
Na putu Kruščić-Bački Gračac u toku je izvođenje radova na pojačanom održavanju dela lokalnog puta. Najkasnije do kraja juna ove godine biće završeni radovi na asfaltiranju ovog puta, koje zajednički finansiraju opštine Kula i Odžaci. 
 
Ukupna vrednost investicije je 47.281,271,66  dinara, od čega je Opština Kula za ove potrebe  obezbedila 25.952.375 dinara, dok je opština Odžaci izdvojila 21,329.271,66  dinara. Opštini Odžaci pripada 724 metra, a opštini Kula 974 metra puta.
 
Radove na izgradnji saobraćajnice Kruščić – Bački Gračac, koja će predstavljati najkraću vezu za građane ove dve lokalne samouprave, obišli su predsednik Opštine Kula, Damjan Miljanić i predsednica Opštine Odžaci, Latinka Vasiljković
 
-Izgradnja ovog puta ima regionalni karakter, a  njen značaj se ogleda u tome što  će znatno olakšati život građanima ove dve lokalne samouprave, ali je značajna i sa aspekta privrede. Zahvaljujući ovoj saobraćajnici Kruščić će biti bolje povezan sa drugim mestima, a u planu je i izgradnja drugih putnih pravac – rekao je Miljanić
 
Prema rečima predsednice opštine Odžaci, Latinke Vasiljević ovo je nastavak prve faze koji je u dužini od 3,3 km opština Odžaci realizovala pre dve godine.   
 
 
 

  


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar