Naredbe Opštinskog štaba za vanredne situacije u Apatinu

Štab za vanredne situacije Opštine Apatin na elektronskoj sednici održanoj danas je, u cilju sprečavanja širenja i smanjenja rizika od zarazne bolesti COVID-19 na teritoriji Opštine Apatin, doneo sledeće naredbe:

-Obavezno nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorijama radnih organizacija, trgovinskim i ugostiteljskim objektima, na svim pijacama, u kladionicama, javnom prevozu i taksiju, uz pridržavanje fizičke distance od najmanje 1,5 metar, kao i na otvorenom kada nije moguće obezbediti minimalnu fizičku distancu.

-Obavezno postavljanje dezobarijera, dezinfekcija ruku i prostorija svih objekata javne namene, radnih organizacija, ugostiteljskih i trgovinskih objekata.

-Ograničenje rada ugostiteljskih objekata do 23 časa. 

-Zabrana javnih okupljanja u zatvorenom i na otvorenom prostoru, svadbi i proslava.

-Ograničeno okupljanje na javnim kupalištima na 15 osoba na 100 m2 uz obezbeđivanje fizičke distance od 1,5 m u svim pravcima.

-Ograničenje broja osoba koja mogu prisustvovati sahrani na maksimalno 50, uz obaveznu primenu propisanih mera (zaštitna maska, fizička distanca od 1,5 m).

 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar