Nakon Prigrevice, večeras dezinfekcija u drugim selima apatinske opštine

Nakon što se završilo sa dezinfekcijom putnih pravaca i užeg centra Prigrevice, sinoć je nastavljena dezinfekcija Apatina.

U Prigrevici se radilo na najfrekventnijim mestima, tačnije na Trgu Heroja, Ulici Vuka Karadžića, ispred marketa, pošte, pekara. U 20 časova sinoć se nastavilo sa dezinfikovanjem Apatina, prvo putnih pojaseva sa raspršivačima, a završno se sa atomizerima. Dezinfikovane su najfrekventnije lokacije, ispred Doma zdravlja, Trg Nikole Tesle, stambeni Blok 112, parkinzi ispred svih marketa i plato ispred Hrama kraj Dunava.

JKP Naš Dom iz Apatina večeras nastavlja sa dezinfekcijom javnih površina u selima opštine. Dezinfekcija se vrši sledećim redom: Sonta u 16 časova, Svilojevo u 16:30 časova i Kupusina od 17:30 časova.

Dezinfekcija će biti obavljena pomoću atomizera, ručnih i traktorskih prskalica, a hlor se koristi kao dezinfekciono sredstvo. 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar