Nagrađeni davaoci krvi u Apatinu

U Crvenom krstu Apatin održan je prijem za dobrovoljne davaoce krvi povodom obeležavanja Svetskog dana dobrovoljnih davalaca krvi koji se ove godine obeležava pod sloganom Ne čekaj nezgodu. Preduzmi nešto. Daj krv! Daj sada! Daj redovno!

Građani Opštine Apatin su nadaleko poznati po svojoj humanosti i velikom odzivu na akcije dobrovoljnog davanja krvi. Predsednik skupštine opštine Apatin dr Dragan Rastović je uručio priznanja i nagrade devetorici davalaca od kojih je Ivan Barbir po broju davanja krvi daleko ispred svih sa neverovatnim brojem od 100 davanja.

Mirko Ćojder je prvi sledeći, on je krv dao 75 puta. Još petorica davalaca su stigla do malog jubileja od 50 davanja krvi a to su Dejan Kravarušić, Nedeljko Međedović i Jožef Ujlakoš. Priznanja za 35 davanja su primili Miroslav Radmanović, Miladin Rajšić, Milorad Šarac i Antal Sen.

Priznanja će naknadno primiti Đorđe Jovanić za 35 davanja, odnosno Veljko Luburić i Milorad Katić za 50 davanja.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar