Na Dunavu kod Apatina održana vežba jedinice za spasavanje na vodi i pod vodom
Na prostoru apatinske Marine je izvedena jednodnevna vežba voda za spasavanje na vodi i pod vodom Sektora za vanredne situacije, a ovu vežbu je organizovalo i sprovelo Odeljenje za vanredne situacije Sombor. 
 
Tokom trening vežbe simulirane su sve realne situacije u vanrednim uslovima gde su svoje umeće u tim uslovima na vodi uspešno demonstrirali spasioci, ronioci i vatrogasci. 
 
Vežbu su pratili predstavnici Sektora za vanredne situacije Srbije kao i predstavnici Srpsko-ruskog humanitarnog centra u Nišu.
 

- Naši vatrogasci, civilna zaštita, spasioci, takođe i ronioci koje smo ovde videli, su bili na obuci u Rusiji. Vežba je protekla odlično i veoma smo zadovoljni onim što smo videli. Nadam se da ćemo nastaviti intenzivnu saradnju koja traje već duži vremenski period, rekao je Bojan Glamočlija, direktor ovog centra, istakavši da je Apatin dobro opremljen ljudstvom i opremom, ali je potrebno još više razvijati međusobnu saradnju i ulaganje u ovu oblast bezbednosti. 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar