Kompanija „Mozzart bet“ pridružila se donacijama paketa za stanovništvo koje se nalazi u teškoj situaciji tokom vanrednog stanja izazvanog epidemijom virusa COVID 19.

500 doniranih paketa, koji sadrže proizvode kućne hemije i prehrambenih proizvoda, namenjenih za Sombor i Apatin juče je upakovano u Gradskoj hali „Mostonga“ u Somboru.

Ovom prilikom, gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović istakla je da će 350 paketa namenjenih za Sombor u najskorije vreme biti podeljeno sugrađanima.

„Ova donacija obuhvata 350 paketa koji će u najskorije vreme biti podeljeni našim sugrađanima koji se nalaze u teškoj situaciji. Kako bi opredeljena pomoć stigla na adrese svih korisnika svoj doprinos dali su, kako predstavnici Mozzart kladionica, tako i predstavnici Gradske uprave u Somboru, koji su zajedničkom akcijom upakovali sve pakete i učestvovaće u njihovoj kompletnoj distribuciji“ rekla je gradonačelnica.

Podela paketa počela je danas, a njenoj distribuciji prisustvovao je i član Gradskog veća za oblast zdravstva i socijalne zaštite dr Dalibor Forgić.

„Kompanija Mozzart bet je ove pakete obezbedila za veći broj lokalnih samouprava u Republici Srbiji i jedna od njih je Grad Sombor. Vrednost ovih 500 paketa koji su obezbeđeni za Sombor i Apatin je nepunih milion dinara. Grad Sombor se zahvaljuje u ime svojih sugrađana na ovom velikodušnom i humanom gestu“ istakao je ovim povodom dr Dalibor Forgić.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar