Moto susret i Trka prijateljstva u Kuli
U Opštini Kula narednih dana održaće se dve najmasovnije manifestacije a to su Moto susret, 15. po redu i jedanaesta Trke prijateljstva.  
 
Prema rečima predsednika Opštine Damjana Miljanića obe manifestacije su podržane od strane opštine. Organizator Moto susreta, koji počinju sutra, Saša Ačanski rekao je da će nastojati da se kvalitet najvećeg moto događaja u kulskoj opštini održi i narednih godina.  
 
Organizator Trke prijateljstva Zdravko Mišović podsetio je da se ovaj sportski događaj održava 15. juna i najavio trku za decu osnovnoškolskog uzrasta, glavne trke na pet i deset kilometara, kao i štafete, dva puta po pet kilometara. Mišović je obavestio građane da će 15. juna, već u ranim jutarnjim časovima biti zatvoren uži centar grada, Kramerova i Lenjinova ulica do policijske stanice, zbog montiranja ograda i bine.   
 
-Učesnici Trke prijateljstva trčaće od Kramerove ulice do Petra Drapšina, gde će skrenuti levo prema jezeru, a malo pre jezera se kreće nazad. Trče se dva kruga. Deo Kule biće zatvoren za saobraćaj od 17:15 do 19:30 časova - rekao je Mišović.  
 
Dve najbolje srpske atletičarke Olivera Jeftić i Teodora Simović najavile su svoj dolazak na Trku prijateljstva, kao i Osman Junuzović i Belmin Mrkanović iz Doboja. U Kulu 15. juna stižu i naši reprezentativci Milan Mitrović i Kristijan Stošić i više od trideset članova reprezentacije na srednjim i dugim prugama. 
 
Budući da Trka prijateljstva , kaže Mišović, ima veliki značaj u okruženju, dolazak su najavili i direktori svih velikih trka u regionu, a u planu je i panel diskusija sa njima. 
 
Program će voditi Radoslav Simić sa Radio-televizije Srbije, a atmosferu će praviti bubnjari Dragoljuba Đuričića
 
Pored Opštine Kula, Trku prijateljstva pomogli su Asics Srbija, Tref Sport, Voda Diva, Garmin Srbija i Jaffa Crvenka. 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar