Ministarstvo podržalo somborski projekat o mladima

Projekat Somborskog edukativnog centra “Mladi su zakon – Bačka, Srem i severni Banat” jedini je podržan sa ove teritorije,  iznosom od 3 miliona dinara. Na konkursu je učestvovalo 6 organizacija sa teritorije Sombora sa 8 projekata.

Prošlogodišnji program Ministarstva “Mladi su zakon” izmenjen je tako da je dosadašnjih 25 resurs centara za svaki okrug u Srbiji zamenjeno sa osam regionalnih kontakt tačaka. SEC će biti zadužen za čak pet okruga Vojvodine i uskoro će uputiti poziv udruženjima i neformalnim grupama mladih za finansiranje omladinskih volonterskih akcija.

Konkurs na koji je više od 300 projekata poslalo preko skoro isto toliko organizacija iz Srbije bio je podeljen na 4 dela. Na konkursu je podržano je 39 projekata iz Srbije u sa nesto manje od 100 miliona dinara.

 

 

 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar