Ministar Zoran Đorđević posetio Centar za socijalni rad i Dom za stare u Kuli

Zoran Đorđević, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije boravio je u petak u kulskoj opštini i tom prilikom obišao Centar za socijalni rad i Dom za stare i penzionere u Kuli. On se u razgovoru sa direktorkama ove dve ustanove, Gordanom Vakulom i Sandrom Babić, upoznao sa trenutnom situacijom i funkcionisanjem Centra i Doma, kao i sa njihovim potrebama u daljem radu.

Ministar nije krio zadovoljstvo funkcionisanjem ove dve ustanove i obećao da će Ministarstvo učiniti sve da uslovi rada budu još bolji, plate zaposlenih veće, a obećao je i novo zapošljavanje, budući da je u obe ustanove iskazana potreba za novim radnicima kako bi korisnici dobili još kvalitetniju uslugu.
 
Ministar Đorđević se na kraju posete pozdravio i sa radnicima koji uređuju javnu površinu kod Lamela, odnosno, završavaju postavljanje novog asfalta.
 
Tekst i foto: kula.rs
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar