Mini nastup mladih Apatinki u četvrtak

Ena Đorđević, Zorana Mrđa i Jelena Popović održaće u četvrtak, 20. juna, mini nastup kod česme u Apatinu. Nastup počinje u 10 časova. Pozivamo sve Apatince da dođu i podrže naše takmičarke pred put na muzičko takmičenje.  

Ove tri takmičarke iz Apatina u petak putuju na muzički festival Srbija u ritmu Evrope, koji se održava 22. juna, u Vrnjačkoj banji. Takmičenje počinje u 12 časova, a mlade Apatinke predstavljaće Holandiju sa numerom Samen koju izvode Max & Anne.  
 
Pobednik će biti odabran kombinacijom glasova stručnog žirija i gledaoca koji glasaju putem SMS-a, a samo finale manifestacije biće emitovano u direktnom prenosu na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, PRVA TV.  
 
Za predstavnice Apatina još uvek možete glasati tako što putem mobilnog telefona pošaljete SMS poruku - pesma 23, na broj 1557.   
 
Glasanje traje zaključno sa završetkom televizijskog programa. 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar